Ouderraad

De ouderraad organiseert door het gehele schooljaar heen diverse activiteiten. Wij ondersteunen bij de organisatie van vieringen en festiviteiten. U kunt hierbij denken aan:

• De opening van schooljaar
  • Sinterklaas
  • Kerstviering
  • Het schoolcafé
  • Coördinatie hoofdluiscontrole
  • Coördinatie school t-shirts
  • Pasen
  • Voorleesontbijt
  • Allerlei extra's voor groep 8
  • En ga zo maar door

De ouderraad draagt ook zorg voor het innen van de ouderbijdrage. Zonder deze ouderbijdrage is het immers niet mogelijk al deze leuke activiteiten voor uw kinderen te betalen.

Dit alles wordt natuurlijk niet alleen door de ouderraad gedaan. Wij willen ervoor zorgen dat zoveel mogelijk ouders betrokken zijn bij de schoolloopbaan van hun kind(eren). Vele handen maken licht werk en ook gewoon omdat dat leuk is voor zowel ouder als kind. Wij willen er samen met u voor zorgen dat elk kind een leuke tijd op Basisschool de Parel heeft!

Oscar Bulthuis (Voorzitter)